Jongeren D&D 10 - 16 jaar

The wild beyond the Witchlight

Jongeren D&D 10 - 16 jaar

The wild beyond the Witchlight

Treed samen met  andere avonturiers toe tot de sprookjesachtige wereld van Prismeer. In dit land zijn rare tijden aangebroken waar heksen de dienst uitmaken.  Bevrijd Prismeer van haar donkere problemen in dit avontuur begeleidt door een ervaren spel leider die het verhaal voor jouw ogen tot leven brengt

Hoe werkt een campaign?
Het verhaal spant zich over meerdere sessies, ik ga uit van 15 to 20 sessies. Samen met een groepje van 6 spelers volg je het verhaal.  Wanneer er genoeg aanmeldingen zijn kan het verhaal beginnen. Iedere twee weken spreken we af voor een DnD sessie waarin je op avontuur gaat in de wondere wereld van Prismeer

waar en wanneer?
 De sessies vinden plaats om de twee weken op zaterdag en beginnen om 2 uur bij The Game-Inn in Nieuwekerk aan den IJssel. Een sessie duurt tussen de 3 á 4 uur. Wanneer genoeg spelers zich hebben aangemeld voor een groep krijgen alle spelers een bericht met extra informatie over de eerste sessie!

Wat kan je verwachten?

  • Een Magisch verhaal in de Wereld Van Dungeons and Dragons.
  • Iedere twee weken een sessie van 3 á 4 uur.
  • Introductie en speluitleg voor nieuwe spelers.
  • Hulp bij het maken van een karakter.
  • Mogelijkheid om een karakter te maken via DnDBeyond.com
  • Een gezellig spellencafé om het spel te spelen.
  • Geen dobbelstenen, of ben je ze vergeten? Dan kan je die lenen van de spelleider.
Kosten
De prijs voor 5 sessie bedraagt 40 euro.  Bij annulering van een geplande sessie door de spelleider, of door meerdere afzegging vanuit de groep, wordt een vervangende datum verzorgt voor de gecancelde sessie. voor meer informatie over betaling lees je de algemene voorwaarden.

Inschrijven?
Meld je aan voor de wachtlijst, nadat er genoeg aanmeldingen zijn, of wanneer er een plekje vrijkomt in een bestaande groep, krijg je een berichtje met extra informatie over inschrijving voor de campaign.  Aanmelding voor de wachtlijst is kosteloos en vrijblijvend.