Koninkrijk der Maurieren

Het land van de Maurieren is al eeuwen oud, maar helaas is er weinig bekend van de volledige geschiedenis. Meer dan honderden jaren geleden heeft er een ramp plaatsgevonden dat het einde heeft in geluid van de mythische eeuwen. In de chaos die volgde hebben de onderdrukkers de macht gegrepen en alle volkeren in de wereld als slaaf gemaakt.

De onderdrukkers worden afgebeeld in overgebleven verhalen als moordlustige monsters die geen enkele vorm van empathie in zich hadden en het liefst de wereld zag branden. De jaren onder het bewind van de onderdrukkers hebben diverse littekens achtergelaten op het landschap en de mensen die hier leven en er voor gezorgd dat er bijna niks meer te vinden was van de mythische eeuwen.

Volgens legendes eindigde het regime van de onderdrukkers na 167 jaar door Le Grand Bouchier. Een heldin die met de hulp van de 4 goden het land wist te verenigen onder een vlag. Tezamen gingen ze de strijd aan om de onderdrukkers te verslaan tijden een laatste grote opstand. Na een bloederige strijd was het Le grand Bouchier gelukt de onderdrukker te verjagen en stichten een nieuw koninkrijk. Tijdens haar leven wist ze vrede te brengen. Maar na haar overlijden verviel het prille land opnieuw in chaos. Diverse facties strijden om de macht. Vooral de Katen en Muizen zorgde voor diverse opstanden en burgeroorlogen.  Deze oorlogen worden vaak de Kat en Muis spelen genoemd.

Tien jaar geleden in het jaar 532 n.VGB (na de vereniging van de Grand Bouchier) is de laatste Kat en Muis spelen afgesloten met een veel belovende vrede doordat voor het eerst de koning (Prommener de Chien IV) een sterke samenwerking heeft met prominente leden van alle facties.(Armand, katten factie. Adviseur en hoofd van de koninginnen garde. Monsieur Ratatouille, Muizen factie. Generaal en adviseur voor de koningin. Ellis Storm, Hoofdpriester van D’ovene, eerste babysitter, beschermer van de kristallen sfeer. Owlveira, Vleugels van de koningin).

De jonge koningin heeft het haar levens missie gemaakt om het land echt te verenigen en te centraliseren zodat iedereen in vrede kan leven. Hiervoor heeft ze haar ridderorde van de Kristallen sfeer op geroepen om het land en alle inwoners opnieuw te verenigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *